Rapid Design

Design tálak szuperolcsón saját kezűleg egyszerűen!

Sokszor bámulom design boltok kirakatait vagy hosszan elmerengek iparművész kirakodóvásárok standjainál a míves portékákon. Jártál már te is így? Ha igen, jó hírem van! Készíthetsz egy szuper készletet saját kezűleg roppant egyszerűen és olcsón, ráadásul akkor is belevághatsz, ha kétbalkezesnek gondolod magad, meg időd sincs sok!

A recept a következő:

Vegyél porcelán tálakat (Ikeában elég olcsón lehet kapni) és egy porcelán filctollat abban a színben, amilyen színben a mintát szeretnéd.

anyagszukseglet

Most jön a csoda, amihez nem kell tudnod se rajzolni, és magabiztos kézre sincs szükséged! Tulajdonképp csak pöttyözgetsz a képek alapján, de még kismillió lehetőség van mintát kipöttyözni. Mondjuk egy betű/monogram belsejét is telepöttyözheted, s így készíthetsz mindenkinek saját müzlis tálat a családban.

csikban pottyos

ombre

Hagyd annyi ideig száradni, amennyi időt előírnak a porcelánfestő tollon, majd szintén az előírás szerinti hőfokon és ideig mehet(nek) a sütőbe a remekmű(vek).

sutoben

Ha kész van és már ki is hűlt, érdemes elmosogatni és már a vacsit ehetitek is ebből. De ha vendégeidnek tálalsz ilyen edényekben, tuti sikered lesz!

kesz

kesz muvek

naranccsal

narival

 

Ötlet és képek köszönettel innen.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!