Rapid Design

Tuti ötletek kisautó tárolásra a gyerekszobában

Kisfiam második szülinapja alkalmából rámozdulok kicsit az autókra! Ezek az apró kis szerkentyűk nagy kedvencei, sose tudok melléfogni, ha veszek egyet meglepinek. Kismillió hatszázezer van már belőlük és félek, ez a szám csak töredéke annak, ami néhány éven belül felhalmozódik. Jelenleg még elférnek egy nagy-nagy kosárban, de később… Körbejártam ezt a kisautó-tárolási témát.... Tovább »

Top 10 faldekor

Falat díszíteni nem kis feladat, hiszen meghatározza az egész szoba hangulatát és jó ideig néznünk kell, bárhogy is sikerült az eredmény. Mindez fokozottan igaz, ha nem csupán képet vagy képeket akasztunk a falra, hanem festjük, matricázzuk, stencilezzük stb. Most mutatok sok – sok ötletet arra, hogy hogy lehet eltalálni a helyes egyensúlyt, illetve hogyan lehet… Tovább »

5+1 last minute húsvéti ötlet

Van olyan, hogy annyira magukkal sodornak a feladatok, intéznivalók, hogy pont a lényeg marad el, s az utolsó pillanatban már csak azon kapjuk magunkat, hogy hol csúsztunk meg már megint. Semmi vész; megoldás mindig van, mindenre – ez az egyik ars poeticám! Íme néhány igen egyszerű, de ütős, mutatós megoldás, ha azt hiszed, lecsúsztál már… Tovább »

5 + 1 Húsvéti dekorációs teljes szett – INGYENESEN LETÖLTHETŐ, NYOMTATHATÓ MINTÁKKAL

Időszűkölködők figyelem! Ahogy közeledünk a húsvéti ünnephez, összejövetelekhez, egyre inkább feltorlódnak a feladatok, s hajlamosak vagyunk kapkodásba kezdeni. Jó hír, hogy az asztaldekorációs problémakört le is tudhatjátok az alábbi bejegyzés helyes használatával! Töltögessétek le, nyomtatgassátok kis és tegyetek egy pipát a feladatlistátok “dekor” sorához!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!