Rapid Design

Beleszeretős üzletportálok szerte a világból

Van olyan, hogy első látásra beleszeretni egy… üzletbe? Van bizony! Az első benyomás mindig döntő! Több olyan boltocska is van már szerencsére kis hazánkban, amik akkor is becsábítanak puszta kinézetükkel, hangulatukkal, ötletességükkel, ha amúgy nem is vág az érdeklődési körödbe a profiljuk vagy épp odavág, de nem fogsz semmit vásárolni. Csak bemész , megmerítkezel a harmóniában,… Tovább »

Papírcsodák, amikről nem hiszed el, hogy papírból vannak!

Az ovis korban először elkészített papír csipketerítőtől simán bepárásodik a szemünk, ha csemeténktől származik. Aztán megpróbálkozunk karácsony környékén a papír hópehely elkészítéséhez, aminek módja hasonlít az előbb említett terítőhöz, de azért haladó szint már. S akkor egyszer csak szembe találjuk magunkat ezekkel a csodákkal, amiket most mutatok meg és nem hiszünk a szemünknek! Ez biztos… Tovább »

12 trendi krumplinyomdás díszítés, amit ki kell próbálnod!

Ha azt gondolod, hogy a krumplinyomda használata és a használatával való élvezet úgy körülbelül óvoda nagycsoportjával be is fejeződik, óriásit tévedsz! Krumplival nyomdázni nem csak kézenfekvő és olcsó, de határtalan kreatív lehetőséget is magában rejt, ráadásul bátran lehet kísérletezgetni is. A képeslap csak a kezdet! Csomagolópapírtól kezdve a ruhamintán, a nyakkendőn, a táska- és lakásdekoron… Tovább »

iPhone tokok, amiktől eláll a lélegzeted!

Ha van iPhone-od, biztosan tudod, hogy ez önmagában nem elég! Minél jobban szeretnéd a saját képedre, ízlésedre, hangulatodra formálni kinézetben  is.  Az, hogy milliófélék vagyunk, nem gond, hiszen teljes iparág épült ugyanis az ízlésrepertoár kiszolgálására. Az, hogy egy iPhone tok lehet csíkos, szívecskés, színes, cicás, virágos meg ilyen-olyan mintás, az már nem nagy szám…... Tovább »

Design párnák: ha párnát keresel, ezeket nézd meg!

Ha azt mondom: párna, ezek tuti nem jutnak eszedbe! A párnákat többek között azért lehet szeretni, mert puhák, jó rajtuk feküdni, ülni, könyökölni stb., apró méretük ellenére nagyon is fel tudják dobni, illetve meg tudják határozni egy szoba hangulatát és remekül lehet variálni őket egymással. Most egy olyan összeállítást hoztam nektek, amiben nagyon nem szokványos… Tovább »

Lakberendezési, home design boltok a világban

Mint azt már tapasztalhattátok korábbi bejegyzéseimből, imádom a lakásberendezéssel, lakás design-nal kapcsolatos mindent, de leginkább az ilyen profilú üzleteket, boltocskákat.  Íme egy bájos kis összeállítás néhány ilyen boltocskáról a világ minden tájáról. Utazásaim során minden esetben felkeresek legalább egy ilyen témájú üzletet, s ezek rendre annyira elvarázsolnak, hogy elfelejtek fotózni, viszont üres kézzel sosem jövök… Tovább »

Egy svéd lakber boltocska emlékére

Svédország minden szempontból izgalmas hely, ez nem vitás. Nagyon szeretem az északi emberek stílusát, színeit, lakásbelsőit. Letisztultság, egyszerűség, tisztaság, bátorság. Ezek a szavak jutnak eszembe. Éppen ezért tetszett meg ez a home decor boltokcska, amit a neten találtam, s élőben sajnos már nem is láthatom, mert 2012-ben végleg bezárt. Ha tehetném magam is egy hasonlót hoznék… Tovább »

Újabb bepillantás egy alexandriai otthonba

Alexandria annyira magával ragadó, hogy hosszan el lehet időzni azon a környéken, jobb híján virtuálisan. Hangulatos kis utcák, takaros kis házak, az ember egy decens sorozatban érezheti magát. Mikor arra jártam, szerencsém volt, mert több házat is éppen újítottak fel vagy átalakítás alatt volt, így hát bekéredzkedtem egy szempillantásnyi időre. Fotókat ugyan nem készíthettem sajnos,… Tovább »

Ötletek piknikhez – ezt ne hagyd ki!

Nincs mit tenni, belobbant hozzánk a kánikula, nekünk meg egyik pillanatról a másikra kell alkalmazkodnunk hozzá. De van ennek jó része is! Hogy mi? Hogy hamarabb lehet piknikezni menni a természet lágy ölére. Na, ezt már nagyon szeretem! Piknikezni sokféleképpen lehet. Úri módon, kényelmesen kempingszékekkel, asztallal felszerelkezve, hirtelen ötlettől vezérelve kiskabátra ülve, pokrócokkal, műanyag edényekkel, hűtőtáskával… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!