Rapid Design

Amikor szó szerint a lábad előtt hever a világ

Gyerekkoromban imádtam a nyaralásokat, de már az oda vezető utat is. Néztem ki bőszen az ablakon és bámultam a csodálatos és varázslatos szántőföldeket, búza- és, repcemezőket meg még ki tudja milyen növények voltak, de a lényeg, hogy nagy, egybefüggő, színes felületek, változatos tájak… Sok-sok évvel később, immár fiatal felnőttként, mikor már megadatott, hogy messzebbre utazva… Tovább »

3 trendi esőkalap DIY – csak bátran, lesz még eső!

A minap, egy egész-nap-szakadós esős időben panaszolta a kolléganőm, hogy kénytelen volt a meleg kabátját felvenni, mert az az egyetlen kabátja, aminek van kapucnija. Tulajdonképp ez volt az apropója ennek a bejegyzésnek: találni olyan lehetőségeket, amik divatosak (mert mi szeretünk esőben is csinosak lenni! :-)), vállalhatók, vízhatlanok és könnyű elkészíteni. Íme 3 remek ötlet, leírással… Tovább »

Beleszeretős üzletportálok szerte a világból

Van olyan, hogy első látásra beleszeretni egy… üzletbe? Van bizony! Az első benyomás mindig döntő! Több olyan boltocska is van már szerencsére kis hazánkban, amik akkor is becsábítanak puszta kinézetükkel, hangulatukkal, ötletességükkel, ha amúgy nem is vág az érdeklődési körödbe a profiljuk vagy épp odavág, de nem fogsz semmit vásárolni. Csak bemész , megmerítkezel a harmóniában,… Tovább »

iPhone tokok, amiktől eláll a lélegzeted!

Ha van iPhone-od, biztosan tudod, hogy ez önmagában nem elég! Minél jobban szeretnéd a saját képedre, ízlésedre, hangulatodra formálni kinézetben  is.  Az, hogy milliófélék vagyunk, nem gond, hiszen teljes iparág épült ugyanis az ízlésrepertoár kiszolgálására. Az, hogy egy iPhone tok lehet csíkos, szívecskés, színes, cicás, virágos meg ilyen-olyan mintás, az már nem nagy szám…... Tovább »

Különleges sátrak, lakókocsik életre szóló kempingezésekhez!

Gyerekkoromban nálam a húsvét, illetve, a május elsejei majális volt a vízválasztó: innentől hivatalosan is elindulhat a kiránduló idény! Most, hogy ismét egy május elseje köszöntött ránk, eszembe jutottak ezek az emlékek, érzések. Hát, ez az apropója ennek az összeállításnak! 🙂 Hamarosan jön a kempingszezon, vagy legalábbis a ‘ki a természetbe’- szezon! Hangolódjunk hát rá… Tovább »

Még 10+1 inspiráció Anyák napjára

Ha még nem láttál elegendő ajándékötletet, vagy még mindig vársz egy jobbra, íme egy újabb adag inspiráció, illetve elkészítési útmutató. Mert ötletből sosem elég! Szívhez szóló kép szívhez szóló felirattal   Cserép csapat, avagy az egész banda cserepeken; vicces, ötletes, kedves – kell ennél több?      Családfa különleges tenyér levelekkel A linkelt oldalon a… Tovább »

10+1 Különleges ajándékötlet különleges Anyuknak és Nagyiknak

Közeledik Anyák napja, május egyik különösen szép és bensőséges ünnepe. Ha a bonbon – virág duó helyett vagy mellett valami egyedibbet, személyesebbet, különlegesebbet is szeretnél ajándékozni, íme sok-sok inspiráció, ötlet! Vannak köztük igen egyszerűek, akár kisgyerekkel is elkészíthetők, s akad olyan is, ami picit időigényesebb, de feltétlen megéri a fáradságot!... Tovább »

Variációk zuhanyfüggönyre – ha már nagyon unod a tucatmegoldásokat

Voltak olyan művészettörténeti korszakok (mint például a szecesszió), amikor a használati tárgyak esztétikáját ugyanannyira (ha nem jobban!) fontosnak tartották, mint a használhatóságukat. Most egy olyan tárgyat veszünk górcső alá, ami amúgy az egyik legprózaibb praktikum a lakásban. Ez pedig nem más, mint a zuhanyfüggöny. Nézzük, mit lehet kihozni belőle!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!