Rapid Design

Hogy lehet ruhacsipeszből gyönyörű ékszert készíteni?

  Hogy lehet ruhacsipeszből gyönyörű ékszert készíteni? A válasz: Őrült egyszerűen! Sose hittem volna, hogy teljesen átlagos ruhacsipesz és gyönyörű gyöngyök találkozásából ilyen varázslatos ékszerek születhetnek! Pedig igen! És a legjobb az egészben, hogy őrült egyszerű elkészíteni, olcsón megúszhatjuk, s hogy millió dicséretet és bókot zsebelhetünk be a kész remekművel, na az is biztos! Tuti… Tovább »

Különleges sátrak, lakókocsik életre szóló kempingezésekhez!

Gyerekkoromban nálam a húsvét, illetve, a május elsejei majális volt a vízválasztó: innentől hivatalosan is elindulhat a kiránduló idény! Most, hogy ismét egy május elseje köszöntött ránk, eszembe jutottak ezek az emlékek, érzések. Hát, ez az apropója ennek az összeállításnak! 🙂 Hamarosan jön a kempingszezon, vagy legalábbis a ‘ki a természetbe’- szezon! Hangolódjunk hát rá… Tovább »

Még 10+1 inspiráció Anyák napjára

Ha még nem láttál elegendő ajándékötletet, vagy még mindig vársz egy jobbra, íme egy újabb adag inspiráció, illetve elkészítési útmutató. Mert ötletből sosem elég! Szívhez szóló kép szívhez szóló felirattal   Cserép csapat, avagy az egész banda cserepeken; vicces, ötletes, kedves – kell ennél több?      Családfa különleges tenyér levelekkel A linkelt oldalon a… Tovább »

10+1 Különleges ajándékötlet különleges Anyuknak és Nagyiknak

Közeledik Anyák napja, május egyik különösen szép és bensőséges ünnepe. Ha a bonbon – virág duó helyett vagy mellett valami egyedibbet, személyesebbet, különlegesebbet is szeretnél ajándékozni, íme sok-sok inspiráció, ötlet! Vannak köztük igen egyszerűek, akár kisgyerekkel is elkészíthetők, s akad olyan is, ami picit időigényesebb, de feltétlen megéri a fáradságot!... Tovább »

Variációk zuhanyfüggönyre – ha már nagyon unod a tucatmegoldásokat

Voltak olyan művészettörténeti korszakok (mint például a szecesszió), amikor a használati tárgyak esztétikáját ugyanannyira (ha nem jobban!) fontosnak tartották, mint a használhatóságukat. Most egy olyan tárgyat veszünk górcső alá, ami amúgy az egyik legprózaibb praktikum a lakásban. Ez pedig nem más, mint a zuhanyfüggöny. Nézzük, mit lehet kihozni belőle!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!