Rapid Design

Hogy lehet ruhacsipeszből gyönyörű ékszert készíteni?

  Hogy lehet ruhacsipeszből gyönyörű ékszert készíteni? A válasz: Őrült egyszerűen! Sose hittem volna, hogy teljesen átlagos ruhacsipesz és gyönyörű gyöngyök találkozásából ilyen varázslatos ékszerek születhetnek! Pedig igen! És a legjobb az egészben, hogy őrült egyszerű elkészíteni, olcsón megúszhatjuk, s hogy millió dicséretet és bókot zsebelhetünk be a kész remekművel, na az is biztos! Tuti… Tovább »

Másfél órás móka 100 Ft alatt, avagy foglalkozás ötlet a szünidőre

Úgy adódott, hogy szobafogságra ítéltettünk a szakadó eső miatt. Gondoltam kitalálok egy nagy, közös projektet, amit az Ötévesem és a Kétévesem is élvez. Kiindulópont, hogy mindketten szeretnek rajzolni – a maguk szintjén. Erősen meghatározó tényező, hogy 5 perc alatt kellett kitalálnom valamit, hisz ha túl hosszú az előkészület, elmúlik a lelkesedés is meg az idő… Tovább »

Top 10 zseniálisan jó DIY játék kartondobozból

Ismerős az, hogy játszóházakat megszégyenítő játékmennyiség ellenére is tud unatkozni csemetéd? S az is ismerős, hogy ilyenkor azt mondod magadnak: mi a fenének egy rakás pénzt kiadni játékokra, ha ez a vége? Íme egy kis segítség: olcsó alapanyagból ötletes, kreatív játékok születhetnek, amiknek elkészítésébe még a gyerkőcöd is bevonhatod, s akkor dupla a foglalkoztatás is… Tovább »

5+1 szuper egyszerű DIY játék utazásra, nyaralásra

Itt a nagy nyári utazós és nyaralós szezon! Ilyenkor az embernek minimum egy egyszemélyes szórakoztató központtá kell átalakulnia, ha nem akar családilag az őrületbe borulni az utazás és/vagy a nyaralás végére. Most mutatok 5 + 1 szuperegyszerű, rém ötletes, s otthon is simán és olcsón elkészíthető játékot, amivel hosszabb időre leköthetők a csemeték.... Tovább »

5+1 imádnivaló bútortuning stencilezéssel

Bútortuning. Imádom! Rengeteg lehetőség rejlik benne, ami már önmagában is izgalmas, hát még, amikor meglátjuk a végeredményt! Sok féle technikát lehet ennek ürügyén kipróbálni, alkalmazni a festéstől a dekupázsoláson át a stencilezésig szinte mindent! Ezúttal utóbbira – a stencilezésre mutatok jobbnál jobb ötleteket! Mert tuningolni, újjávarázsolni, ráncfelvarrni jó!   Hatalmas étkezőasztal, amit nagy munkával varázsoltak… Tovább »

5 szuper partikellék gyerekzsúrra pofonegyszerűen, 500 Ft alatt

Nyakig benne járunk a partiszezonban: a zsúrok sűrűjében. Ilyenkor nem csak jóllakatni kell a bandát, de el is kell szórakoztatni, ami nem kis feladat. Íme néhány ötlet, ami átlendíthet a nehézségeken! 😉 Vigyázat: pofonegyszerű és még olcsó is! A bejegyzésben saját munkáim és saját fotóim láthatjátok. A belinkelt részekre kattintva pedig részletes szöveges és képes… Tovább »

5 + 1 egyedi és egyszerű tojásfestés

Minden évben azon töprengek, milyen újdonságot lehetne kipróbálni tojásfestés címén. Nem mondom, a régi, gyerekkoromat idéző, jól bevált festési módokat is szeretem, de kísérletező típus vagyok, nincs mit tenni! 🙂 Ha hasonlóan érzel vagy csak szeretsz inspiráló képeket nézegetni, jó helyen vagy! Íme a kínálat!... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!