Rapid Design

Ötletes könyvtáska füles könyvborítóval DIY

Aki szeret olvasni, az szereti magával vinni a könyvet az utazásokra (akár városon belüli közlekedésnél is), akkor pedig jól jön, ha könnyen hordozható a könyv – vagy a borítója. Ha könyvtári könyvet olvasok, akkor meg pláne szeretem beburkolni s úgy fogdosni, forgatni a könyvet, míg ki nem olvasom. A saját könyvborító, különösen, ha nem csak… Tovább »

15 zseniális ötlet arra, hogy mihez kezdj a régi pólóiddal

Itt a tavasz, a gardróbcsere ideje. Ilyenkor előkerülnek a tavalyi tavaszi-nyári holmik, s általában elég sok darab esetében felmerülhet bennünk, hogy ezt miért is tettük el még ősszel, hisz tutira nem vesszük már fel! Ehhez hozzájöhetnek még a gyerekek kinőtt ruhái is… Kidobás helyett hasznosítsuk újra! Mutatok rá sok-sok ötletet, leírással és rengeteg képpel! Ezúttal… Tovább »

10 zseniálisan egyszerű és olcsó ötlet húsvéti készülődésre gyerekekkel – INGYENES, NYOMTATHATÓ MINTÁKKAL

Az ünnepre várás, készülődés mindig nagy izgalommal jár, pláne gyerekek körében. Ha a “Mennyit kell még aludni, hogy jöjjön a Nyuszi?” kérdést már akkor is hallod, ha adott pillanatban éppen fel sem tette gyerkőcöd, ez a poszt Neked szól! Kézműveskedjetek, készülődjetek és pikk-pakk eltelik a várakozási idő! Roppant egyszerű, élvezhető, mégis dekoratív ötletek ingyenes nyomtatható… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!